Urimi i kryebashkiaku Rakip Suli për festën e 7 Marsit

Festa e 7 Marsit e gjen arsimin dhe mësuesit e Kamzës me një infrastrukturë arsimore totalisht të transformuar, ku mësuesit dhurojnë dije në shkolla me kushte dhe stadnarte europiane.

Janë 18 shkolla të reja sot në territorin e Bashkisë Kamëz, të ndërtuara nga e para dhe të rikontruktuara.

Ja urimi i kryebashkiakut Rakip Suli, në rrjetin social Facebook:

Mirëmëngjes ☀️!
Gëzuar 7 Marsin të gjithë mësuesëve të palodhur, 💐të cilët me përkushtimin e tyre ndërtojnë ardhmërinë e vendit, duke transmetuar dijen, kulturën e vlerat më të larta e sublime tek fëmijët tanë!