Ulen taksat për gjithë kategoritë në Bashkinë Kamëz, në fokus familjet në nevojë dhe biznesi i vogël

Politikat ekonomike në favor të qytetarëve zbatohen prej 3 vitesh në Kamëz!
Jemi pranë çdo familje dhe çdo biznesi të vogël për t’i fuqizuar më tej ato🤝.
Ja sesi u ulën taksat për çdo kategori në 3 vjet e gjysmë⬇️
📌Për familjet që trajtohen me ndihmë ekonomike, nga 6000 Lek/Viti ➡️ 0 Lek
📌Për familjet që jetojnë në emigracion pa banesë, nga 6000 Lek/Viti ➡️ 0 Lek
📌Për kryefamiljarët pensionistë, nga 6000 Lek/Viti➡️ 1200 Lek
📌Për kryefamiljarët femra mbi (1 fëmijë) (nën 22 vjeç), nga 6000 Lek/Viti➡️ 1800 Lek
📌Për kryefamiljarët invalid, paraplegjik-tetraplegjik, të verbërit, të paaftët dhe pensionistët edhe nëse kanë persona madhorë, por që janë të paaftë për punë ose student, nga 6000 Lek/Viti➡️ 1800 Lekë
Prioriteti ynë çdo familje dhe çdo qytetar ☑️
#BashkiaQëDuam✅