Turneu KUPA RINORE “SFIDA” 2024, me pjesëmarrjen e 200 sportistëve, nga 18 shkolla. Shpallet fitues gocat e shkollës “9 Vjeçare” Jashar Hoxha

Në vijimësinë e turneut të KUPËS RINORE “SFIDA” 2024, me pjesëmarrjen e 2️⃣0️⃣0️⃣ sportistëve, nga 1️⃣8️⃣ shkolla, përfunduam finalen në disiplinën e volejboll (femra), ku u shpallën fitues🏆gocat e 9-vjeçares “Jashar Hoxha”.
Bashkia Kamëz do të vijojë me mbështetjen e të rinjëve dhe promovimin e talenteve të reja e sportit ⚽️ ✅.