Transformim rrënjësor! Parku i Liqenit të Paskuqanit ka rilindur në një hapësirë fantastike!

Sot Kamza dhe Paskuqani kanë pas 30 vitesh parkun e tyre ku mund të dalin qytetarët dhe të kalojnë kohën e lirë.

Pas ndërtimit të pedonales, vendosjes së ndriçimit, stolave dhe krijimit të gjithë infrastrukturës së nevojshme u arrit dhe mbjellja e mbi 10.000 pemëve, për ti dhënë formën e duhur Parkut të Paskuqanit.

Sot kryebashkiaku Rakip Suli uron qytetarët për një ditë të mbarë, me pamjet fantastike nga Liqeni i Paskuqanit!