Transformim rrënjësor i kushteve dhe standarteve të kopshtit nr.4 “Bletëzat”, në Kamëz të Re! Kopshti ka rilindur më i madh, më i bukur dhe me ambiente të reja e bashkëkohore, për 220 fëmijë të zonës

Mirëmëngjesi🤗,
E nisëm ditën me përshtypjet më të mira të znj.Xhonela Baraku ,praktikante dhe prindit Antika Cani✅🥇, mbi transformimin rrënjësor të kushteve dhe standarteve të kopshtit nr.4 “Bletëzat”, Kamza e Re📍, i cili tashmë ka rilindur më i madh, më i bukur dhe me ambiente të reja e bashkëkohore, për 2️⃣2️⃣0️⃣ fëmijë të zonës dhe stafit akademik.
Ashtu si znj.Cani sot gëzojnë edhe qindra nëna të tjera për vëmendjen dhe kujdesin e treguar ndaj vogëlushëve të tyre ☺️.
#PërKamzënEGjeneratësTjetër
#PërArsiminQëDuam