Tjetër bllok infrastrukturor po investohet në Lagjet 3 dhe 4 në Bathore, me standardet më të mira. Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet.

Bathore📍
Në Lagjet 3 dhe 4, ku inspektuam nga afër fillimin e ✅punimeve në bllokun 🛣️🏞️infrastrukturor, që po investohen me parametrat më të mirë⬇️
👉”Rruga paralele me rrugën e Arbrit”
👉”Rruga Shupenzë”
👉”Rruga Padre Mateo Rici”
👉”Rruga Tomin”
👉”Rruga Shën Pali ll”
👉”Rruga pingul me rrugën Skavicë”
👉”2 rrugë paralele me rrugën Skavicë”