“Tirana European Youth Capital 2022”! Të rinjtë e qytetit, pedalojnë dhe mbjellin pemë në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Mirëmëngjes ☺️,
Nuk mund ta nisnim ditën më bukur sesa me të rinjtë😍, të cilët në kuadër të thirrjes “Tirana European Youth Capital 2022”, pedaluan në destinacionin e radhës turistik, në Liqenin e Paskuqanit📍🌲.
Krenar që tashmë Parku i Liqenit është shndërruar jo vetëm në një atraksion për qytetarët e Kamzës, por edhe përtej.
Faleminderit grupit të të rinjve, për promovimin e këtij xhevahiri të Kamzës🥰, si dhe faleminderit që i’u bashkuat aksionit tonë të mbjelljes së pemëve👏.