Thirrje për Aplikim

Thirrje për aplikim!

🟦🟪 YourJobShqipëri hap thirrjen e 3️⃣ për përzgjedhjen e sipërmarrësve të rinj.
🟦🟪 Jeni të rinj dhe të reja nga mosha 18-30 vjeç,
🟦🟪 jeni banor i Bashkisë Kamëz,
🟦🟪 keni mundësi të kufizuara ekonomike,
🟦🟪 POOOOOR keni dëshirë për t’u bërë sipërmarrës dhe të drejtoni biznesin tuaj,
🟦🟪 Ju ftojmë pranë zyrave të programit #YourJob Kamëz të aplikoni nëpërmjet formularit të regjistrimit ✍️✍️
🔊🔊 Aplikimet janë të hapura nga data 2 Mars deri më 2 Prill 2021