“Tetori Rozë”! Nxënësit e gjimnazit “Ibrahim Rugova” mesazhe sensibilizuese në luftën kundër kancerit të gjirit

Në kuadër të #TetoritRozë🎀 , edhe nxënësit e gjimnazit “Ibrahim Rugova” iu bashkuan mesazheve sensibilizuese në luftën kundër kancerit të gjirit.
Faleminderit për forcën dhe mesazhin e përcjellë tek çdo grua që në këtë betejë ato mund t’ia dalin🩷.