“Tetori Muaji i Letërsisë”! Kryetari Rakip Suli takohet me politikanin, diplomatin dhe shkrimtarin e njohur, Z. Besnik Mustafaj.

Në kuadër të Tetorit, muajit të letërsisë📚 , kisha kënaqësinë të isha pjesë e takimit të radhës, të nderuar nga pjesëmarrja e politikanit, diplomatit dhe shkrimtarit të mirënjohur, z.Besnik Mustafaj.
Së bashku me të rinjtë e Klubit të Librit disktuam 🗣️ mbi romanin e tij të fundit “Fati i marrë”, si dhe rëndësinë e librit në zhvillimin e shoqërisë në tërësi✅.
#Tetoriilibrit
#BashkiaKamez
#Klubiilibrit