“Tetori i Letërsisë”! Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë gazetarë dhe botues të njohur

📚 Në kuadër të Tetorit të Letërsisë, kisha kënaqësinë të prisja në zyrë⬇️:
📌Znj.Luela Myftari, gazetare e Tv A2Cnn;
📌Z.Bujar Hudhri, nga Botime ONUFRI;
📌Znj.Arlinda Dudaj, nga Botime DUDAJ;
📌Z.David Hudhri nga Botime Minerva.
Diskutuam sëbashku 🗣 mbi letërsinë, promovimin e botimeve të reja, si dhe rëndësinë e librit, si faktori më i rëndësishëm i pasurimit kulturor✅.
Ju ftojmë të na bashkoheni përsëri në aktivitete të tjera☺️!
#TetoriILetërsisë