Temperaturat e larta! Bashkia Kamëz vijon lagien dhe freskimin e rrugëve kudo në territor

Mirëmëngjesi😊,
Në këto ditë të nxehta vere 🌞, Bashkia Kamëz vijon me lagien e rrugëve përgjatë gjithë territorit📍🛣, me qëllim reduktimin e efekteve të valëve të të nxehtit.
Çdo ditë e çdo orë në terren, në shërbim të qytetarëve👤.
#BashkiaJuaj!

Postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: