Të vegjlit e çerdhes “Diell” edukohen, mësojnë dhe ndërgjegjësohen duke u argëtuar

Java nis bukur me doktorët e vegjël 👩‍⚕️🧑‍⚕️të çerdhes “Diell”📍, të cilët përmes argëtimit edukohen dhe ndërgjegjësohen mbi kujdesin shëndetësor 🩺dhe parimet bazë për kujdesin ndaj vetes e tjetrit🥼.