Të vegjëlit e kopshtit “Luledielli”, “Xixëllonjat” dhe “Zarife Hasanaj”, festojnë festat e 28 dhe 29 Nëntorit

Festa e Flamurit 28 Nëntori dhe Çlirimi i Shqipërisë 29 Nëntori!
Festojmë për Shqipërinë tonë të lirë🇦🇱🦅 , me patriotët e vegjël të kopshtit “Luledielli”, “Xixëllonjat” dhe “Zarife Hasanaj”, të cilët na përcollën dashurinë për atdheun❤️.
GËZUAR PAVARËSINË SHQIPËRI 🇦🇱🦅!