Suli inspekton punimet e përfunduara tashmë nga bashkia, shkollat e Kamzës dhe Paskuqanit gati për fillimin e vitit të ri shkollor

Kryetari i bashkisë Kamëz Rakip Suli inspektoi sot punimet e përfunduara nga bashkia në Kamëz dhe Paskuqan. Shkollat e kësaj bashkie ju nënshtruan një proçesi të gjerë rehabilitimi për të mundësuar kushtet sa më komode për nxënësit nga nesër e në vazhdim.

Infrastruktura e brendshme dhe e jashtme, ngrohjet në shkolla dhe proçesi i lyerjeve të fasadave kanë qenë pjesa ku është përqëndruar momentalisht bashkia. Gjithçka është gati dhe nga nesër nxënësit e Kamzës do të kenë mundësinë të studiojnë në ambiente më të përshtatshme falë ndërhyrjes së bashkisë