Starton KUPA RINORE “SFIDA” 2022, ku janë të përfshihen 5 disiplina sportive

Aktivitetet dhe eventet për të rinjtë tani vijojnë çdo ditë në bashkinë Kamëz.

Pas investiemve në arsim dhe transformimin tërësor të terreneve sportive dhe palestrave të shkollave, ka nisur aktiviteti sportiv KUPA RINORE “SFIDA” 2022.

A jeni gati 💪!

Startuam sot në palestrën e transformuar të gjimnazit “Ibrahim Rugova”📍, aktivitetin sportiv KUPA RINORE “SFIDA” 2022, ku do të përfshihen 5 disiplina sportive⬇️:

📌Basketboll (meshkuj), gjimnazet;
📌Volejboll (femra), gjimnazet;
📌Futboll (meshkuj), gjimnazet;
📌Volejboll (femra), shkollat 9-vjeçare;
📌Futboll (meshkuj), shkollat 9-vjeçare.

Në përfundim të këtij aktiviteti, ku do të marrin pjesë 18 shkolla te arsimit 9-vjeçar dhe 6 gjimnaze, do të jepen çmime dhe shpërblime për fituesit e këtij konkursi🏆, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.