Starton aktiviteti sportiv KUPA RINORE “SFIDA” 2023! 5 disiplina sportive ku do konkurohet!

A jeni gati për emocione të tjera dhe adrenalinë😍?!
Startuam edhe këtë vit, në palestrën e transformuar të gjimnazit “Ibrahim Rugova”📍, aktivitetin sportiv KUPA RINORE “SFIDA” 2023, ku do të përfshihen 5 disiplina sportive⬇️:
📌Basketboll (meshkuj), gjimnazet;
📌Basketboll (femra), gjimnazet;
📌Volejboll (meshkuj), gjimnazet;
📌Volejboll (femra), gjimnazet;
📌Futboll (meshkuj), gjimnazet.
Në përfundim të këtij aktiviteti, ku do të marrin pjesë 18 shkolla te arsimit 9-vjeçar dhe 6 gjimnaze, do të jepen çmime dhe shpërblime për fituesit e këtij konkursi🏆🥇.