Starton aktiviteti “Ekipet Sportive 2022”! Mundësi për 380 nxënës të shkollave në Bashkinë Kamëz, të angazhohen dhe të afirmohen si sportistët e së ardhmes

Emocione dhe adrenalinë në startimin e “Ekipet Sportive 2022” 🤼‍♂️⛹🏻‍♀️, në ambientet sportive në shkollat⬇️:
📌“Ibrahim Rugova”, Kamëz;
📌”100 Vjetori”, Kamëz;
📌”Ahmet Zogu”, Bathore.
Një bashkëpunim dhe organizim i shkëlqyer me Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit🤝, që u jep mundësi 380 nxënësve të shkollave në Bashkinë Kamëz të angazhohen dhe të afirmohen si sportistët e së ardhmes😍.
Në 3 vite, jo vetëm që mundësuam ngritjen e 1️⃣2️⃣ palestrave dhe 1️⃣6️⃣ fushave sportive model, por edhe mbështetëm promovimin e sportit dhe zhvillimin e mëtejshëm të tij✅.
#KOKSH #EkipetSportive2022