Standartet më të mira bashkëkohore në çerdhen e re në Babrru-Qendër! Vogëlushët rriten duke mësuar në institucione arsimore mode

Mirëmëngjes😊
🏘🥳📍– Nga çerdhja e re në Babrru Qendër, e ndërtuar me standartet më të mira bashkëkohore dhe kushte komode për të vegjlit e zonës☑️
Gjyshërit dhe prindërit janë më të qetë dhe më të lumtur për vogëlushët, që rriten duke mësuar në institucione arsimore model😍
#BashkiaQëDuam😊
#PërFëmijëtTanë✅