Sot 2 vite më parë hapi dyert çerdhja “Diell” në Kamëz, me kushte e ambiente moderne

Si sot 2 vite më parë, hapi dyert çerdhja “Diell” në Kamëz 🏫📍.
E kthyer sot në shtëpinë e dytë të vogëlushëve 👧, të cilët rriten dhe edukohen në ambiente e kushte model✅, jemi krenarë që “Diell” ndriçon të ardhmen e tyre që në vegjëli☀️.