Situata e vështirë e motit! UKK në terren, për pastrimin e pusetave dhe kanalizimeve të ujërave të zeza, për të shmangur bllokimin e tyre

Faleminderit punonjësve të UKK-së👏, të cilët janë në terren për pastrimin e pusetave dhe kanalizimeve të ujërave🕳, për të shmangur bllokimin e tyre.
Ne po bëjmë maksimumin e mundshëm për të përballuar këtë situatë të përkeqësuar të motit ⛈.