Siguri maksimale në shkollat tona! Policia Bashkiake kujdeset për nxënësit e shkollës “Halit Coka”

Policia Bashkiake Kamëz vijon punën e saj duke patrulluar në institucionet arsimore, me qëllim garantimin e sigurisë për nxënësit e shkollave.

Sot ekipi i Policisë Bashkiake është një skuadër e kualifikuar, me djem dhe vajza të rinj, që motivin e punës së tyre kanë shërbimin dhe sigurinë e qytetarit.