Shumë shpejt hap dyert kopshti “Gjeniu i vogël” në Bathore, i ndërtuar me standarte bashkëkohore

Investimet në infrastrukturën arsimore vijojnë çdo ditë në Bashkinë Kamëz, me kopshte, shkolla dhe çerdhe të ndërtuara nga e para për fëmijët dhe nxënësit.

Falë vizionit dhe këmbënguljes së kryebashkiakut Rakip Suli sot arsimi në Kamëz është në një tjetër nivel, ku nxënësit mësojnë në shkolla të reja të ndërtuara me kushte dhe standarte europiane.

Në Lagjen numër 5 në Bathore, hap dyert shumë shpejt kopshti “Gjeniu i Vogël”. i ndërtuar nga e para me standartet më të mira.

Një falenderim të veçantë për dy edukatoret e talentuara, për punën vullnetare të bërë në disa çerdhe e kopshte, që me vizatimet dhe pikturat e tyre kanë krijuar një atmosferë të ngrohtë për të vegjlit, që mësojnë aty.

Në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli shkruan: