Shkolla “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan po ndërtohet më e madhe, më e fortë dhe më e bukur për 588 nxënës

Mirëmëngjesi☺️,
E nisim javën plot energji nga shkolla 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”, Paskuqan-1 🏫📍, ku vijon puna për ndërtimin e saj.
Sëshpejti, do të rilindë më e bukur, më e madhe dhe më e fortë se asnjëherë më parë, për të pritur 5️⃣8️⃣8️⃣ nxënës të zonës, në kushte e standarte bashkëkohore ✅.
#PërArsiminQëDuam
#PërKamzënEGjeneratësTjetër