Shkolla, kopshti dhe çerdhja “Demokracia” në Valias kanë rilindur në godina të reja, më të bukura, me standarde europiane

Së shpejti gati çerdhja, kopshti dhe shkolla “Demokracia”, në Valias📍, të cilat kanë rilindur në godina më të bukura e të mëdha me standarde europiane ✅.
Vëmendje maksimale për edukimin dhe arsimimin e qindra vogëlushëve dhe nxënësve të Valiasit👩👶🏻🧒.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#ArsimiQëDuam😊