Shkolla “Ibrahim Basha” në Bulçesh shumë shpejt do të jetë gati për të pritur nxënësit, me kushte e standarde europiane

Pas rikonstruksionit edhe shkolla “Ibrahim Basha” në Bulçesh📍 do të jetë gati shumë shpejt ✅.
7️⃣4️⃣6️⃣Nxënës dhe stafi mësimor do të kenë hapësira moderne me kushte e standarde bashkëkohore🥇.
Faleminderit Bashkimit Europian dhe UNDP për mbështetjen🙏