“SFIDA” 2023! Në vetëm 3 vite ngritëm 12 palestra dhe 16 fusha sportive model, 162 ekipe sportive në shkolla me përfshirjen e 1500 të rinjëve

Gjatë finales së aktivitetit sportiv “SFIDA” 2023 në disiplinën futboll ⚽️ , në një ndeshje ndërmjet ekipeve finaliste të gjimnazit “Elez Isuf Ndreu” dhe “Gramoz Palushi”🏆 .
Në vetëm 3 vite ngritëm 1️⃣2️⃣ palestra dhe 1️⃣6️⃣ fusha sportive model, 1️⃣6️⃣2️⃣ ekipe sportive në shkolla me përfshirjen e 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ të rinjëve, si dhe u angazhuam çdo vit në aktivitete e kampionate sportive në disiplinat basketboll, volejboll, futboll e peshëngritje, për të motivuar e promovuar talentet e reja të Kamzës❤️.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#Sport #Talente