Rruga “Orikum”, në Laknas po transformohet totalisht! Pas ndërtimit të rrjetit të kanalizimeve, shumë shpejt përfundon asfaltimi, trotuaret, ndriçimi dhe sinjalistika rrugore

Infrastruktura rrugore në Bashkinë Kamëz po ndryshon dita-ditës. Kudo po punohet dhe rrugët jo vetëm po asfaltohen, por kudo është ndërhyrë në rrjetin e kanalizimeve, trotuaret, ndriçimin dhe gjithë parametrat e duhur infrastrukturorë.

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli ishte në zonën e Laknasit, ku inspektoi punimet në rrugën “Orikum”.