Rrjeti Rosmann Lala vjen në Kamëz, kryebashkiaku Rakip Suli: Bizneset zgjedhin të investojnë në qytetin tonë, pasi ne jemi krah tyre duke i mbështetur në çdo hap

Tashmë rrjeti “Rossmann Lala” erdhi dhe në Kamëz 🏪📍
Dita – ditës bizneset zgjedhin të investojnë në qytetin tonë, pasi ne jemi krah tyre duke i mbështetur në çdo hap 🤝
#KamzaQëDuam ✅
#Biznes #Ekonomi #Mirëqenie📈