Rindërtimi/ Familja e Murat Halilit rikthehet në shtëpinë e re pas dëmtimit nga tërmeti

Në Bashkinë Kamëz proçesi i rindërtimit po ecën me ritme të mira dhe shumë shpejt familjet e dëmtuara nga tërmeti po rikthehen një e nga një në banesat e reja të ndërtuara nga bashkia dhe qeveria.

Ky premtim vjen nga kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli, i cili inspekton herë pas here banesat dhe familjet e dëmtuara.

Në një prej postimeve në rrjetin social FB, në faqen zyrtare shoqëruar me video të ecurisë së punimeve, z.Suli shkruan:

Mirëmëngjes, Dita nis bukur me gëzimin e familjes së Murat Halilit, që rikthehet në shtëpinë e re, më të fortë dhe më të madhe, pas shkatërrimit nga tërmeti! Ta gëzoni shtëpinë z.Murat Halili!

Kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli ka angazhimin maksimal dhe po ndjek me shumë kujdes, përgjegjësi dhe përgjegjshmëri maksimale punimet në terren.