Rindërtimi/ Familja e Ibrahim Ahmetajt në Paskuqan rikthehet në shtëpinë e re pas dëmtimit nga tërmeti

Rindërtimi në Bashkinë Kamëz po ecën me ritme të shpejta dhe familjet çdo ditë po rikthehen në shtëpitë e reja pas dëmtimit nga tërmeti.

Radha për të hyrë në shtëpinë e re ishte për familjen e Ibrahim Ahmetajt në Paskuqan, të cilët tani kanë banesën e tyre më të madhe, më të mirë dhe më të fortë se ç’e kishin para tërmetit.

Lajmin e jep kryetari i Bashkisë Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook thotë:

Mirëmëngjesi☺️
🏠👨‍👩‍👧‍👦🏡Shtëpi e re për familjen e Ibrahim Ahmetajt në Paskuqan, më e mirë se ajo që kishte para dëmtimit nga tërmeti☑️! Ta gëzoni shtëpinë z.Ibrahim!