“Rikualifikimi dhe transformimi urban i Qendër Kamzës”! Përfundon ndërtimi i rrugës “Manhatan” me standartet më të mira

Në Qendër Kamëz po punohet çdo ditë me ritëm të lartë për të përfunduar gjithë blloqet e pallateve, rrjetin e kanalizimeve, infrastrukturën, tregun dhe gjelbërimin.

Pallatet në tërësi janë veshut me sistem kapot dhe janë izoluar soletat, janë vendosur depozitat e përbashkëta të ujit dhe po punohet me infrastrukturën rrugore me qëllim krijimin e lehtësirave dhe kushteve për banorët.

Së fundmi ka përfunduar ndërtimi i rrugës “Manhatan” dhe lajmin e jep kryetari i bashkisë Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

🏞☑️📍Qendër Kamëz, ku në kuadër të transformimit dhe rikualifikimit urban të zonës, përfunduam ndërtimin e rrugës “Manhatan”, me cilësinë më të mirë në🔽
👉Rrjetin e kanalizimeve
👉Trotuaret
👉Asfaltimin
👉Ndriçimin
Fjala jonë është puna💪!
Me këto investime qytetarët tani kanë banesa dhe ambiente tërësisht të transformuara dhe vlera e apartamenteve dhe pronave është rritur.