Rikthehet në skenën e Pallatit të Kulturës “Artan Cuku”, edicioni i dytë i festivalit teatror #RINART, me pjesëmarrjen e 50 të rinjëve të talentuar, për dy ditë radhazi

Sollëm në skenën e Pallatit të Kulturës “Artan Cuku”📍, edicionin e dytë të festivalit teatror #RINART, me pjesëmarrjen e 5️⃣0️⃣ të rinjëve të talentuar, për dy ditë radhazi🗓️.
Shihemi nesër me emocionet e finales së madhe😍 e me gjykimet profesionale të jurisë, yjeve të kinematografisë shqiptare📺⬇️:
📌Znj.Luiza Xhuvani;
📌Z.Ndriçim Xhepa;
📌Z.Gëzim Rudi.
Të lumtur që kontribuojmë në gjallërimin e jetës artistike dhe promovimin e talenteve të reja, në zhanrin e teatrit 🎭📽️.