Rikonstruktohet edhe Biblioteka e qytetit, duke u kthyer në hapësirën më të dashur për të rinjtë

Në kuadër të të rinjve, të cilët mbeten prioriteti ynë, jemi angazhuar duke :
✔️Motivuar me bursa ekselence🥇
✔️Ngritur Këshillin Vendor Rinor 👫
✔️Krijuar Klubin e Librit 📚
✔️ Krijuar Ansamblin e Valleve Popullore 💃
✔️ Ngritur 162 ekipe sportive në shkolla🤽‍♀️⛹️‍♀️
✔️Mundësuar Praktika Pune dhe jo vetëm 👩‍🏫
Me mbështetjen e Ministrisë së Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Agjencia Kombëtare e Rinisë, mundësuam rikonstruksionin e Bibliotekës në kuadër të projektit ” Të rinjtë për të rinjtë” me mjedise komode, infrastrukturën e duhur e qindra tituj librash 📚 , duke u kthyer në hapësirën më të dashur për të rinjtë✅.
Në mbështetje të të rinjve 🙏
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#KamzaeTëRinjëve 🔛🔝