Qytetarët vijojnë mbjelljen e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit!

Mirëmëngjes☺️,
Nga Parku i Liqenit të Paskuqanit📍, ku Vilsoni jo vetëm i bëri dhuratë Parkut, por edhe vogëlushit të tij Kroi, që tashmë pema e mbjellë do të mbajë emrin e tij 🌲😊.
Sa më shumë dashuri dhe kujdes për qytetin tonë💚.
#GoGreen