Qendra e re Shëndetësore në Zall-Mner hap dyert për qytetarët e zonës! Sistemet më të mira shëndetësore dhe shërbim dinjitoz

Qendra e re Shëndetësore në Zall-Mner ka hapur dyert për qytetarët e zonës📍.
E rilinduar në një godinë më të bukur e të fortë, ofron tashmë sistemet më të mira shëndetësore dhe shërbim dinjitoz🏥.
Faleminderit Agjencia Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, që së bashku mundësuam një tjetër investim të shumëpritur për banorët e Zall Mnerit ☺️.
#KamzaVetëmPërpara➡️