Projektet e reja në fushën e mbrojtjes! Kryebashkiaku Rakip Suli zhvillon takim me përfaqësues të Departamentit Amerikan të Shtetit dhe përfaqësuesve nga Ministria e Mbrojtjes

📍Gjatë pritjes në zyrë të përfaqësuesve të Qendra e Personel Rekrutimit, në Ministrinë e Mbrojtjes, si dhe përfaqësues të Departamentit Amerikan të Shtetit, z.Jeffrey Ingram, ku diskutuam rreth projekteve të reja mbi procesin e rekrutimit në Forcat e Armatosura, në kuadrin e bashkëpunimit të mëtejshëm në fushën e mbrojtjes ✅.
Faleminderit #MinisitriaeMbrojtjes, të gatshëm për projekte të mëtejshme 🤝.