Projekte argëtuese dhe profesionalizëm, bashkë me akademinë “The Beat Killers”, në kopshtin “Borëbardha”

Mirëmëngjesi ☀️,
Nga kopshti “Borëbardha”, me superkërcimtarët e vegjël 😍❤️.
🙏Faleminderit akademia “The Beat Killers”, për profesionalizmin e projektet argëtuese që sillni, për fëmijët dhe të rinjtë e Kamzës💃.