“Projekt-Buxheti 2024”! Mbyllet dëgjesa publike në Bathore: Flasim me njerëzit për punët e mëdha që na presin përpara.

Sapo mbyllëm dëgjesën publike për Projekt-Buxhetin e vitit 2024 në pedonalen e Bathores që është drejt përfundimit, me banorët e Lagjes Administrative Bathore📍
Flasim me njerëzit për shumë punë të realizuara në çdo lagje dhe vijimin e punëve dhe projekteve të mëdha transformuese që na presin përpara✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#FlasimMeNjerëzit😊
#BashkiaQëDuam✅