Proejkti “Në duar të sigurta”! Bashkëbisedim mes të rinjve mbi përfshirjen dhe aftësimin e tyree në nisma qytetare dhe politikbërje

Gjatë bashkëbisedimit me të rinjtë e Këshillit Rinor dhe përfaqësuesve të organizatës LIBURNETIK👤, mbi projektin rinor “Në duar të sigurta”, financuar nga #ReLOaD, i cili ka si qëllim mobilizimin, përfshirjen dhe aftësimin e të rinjëve në nisma qytetare dhe politikbërje✅📝.
Faleminderit #ReLOaD dhe #LIBURNETIK për bashkëpunimin👏.
#RiniaEArdhmjaJonë
#ReLOaD