Prag festash/ Bashkia shpërndan dhurata për fëmijët jetimë dhe fëmijët në kopshtin e sapondërtuar “Lule Dielli” në Laknas

Fëmijët vijojnë të jenë fokusi i kryetarit të Bashkisë Kamëz, z.Rakip Suli. Pas investimeve në kopshte, çerdhe dhe shkolla, në këtë prag festash janë shpërndarë pako me dhurata për ta dhe për ti bërë të ndihen sa më mirë në këtë fundvit.

98 pako u shpërndanë për fëmijët e kopshtit “Lule Dielli” në Laknas, në bashkëpunim me përfaqësuesen e QTU, znj.Artenida Duraku, lektoren e UT&drejtore Ministria Turizmit dhe Mjedisit, si dhe znj.Ana Duraku, drejtore e Qendra për Ndryshim dhe Fuqizim.

Lajmin e jep vetë kryebashkiaku Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

Gjithashtu dhe fëmijët jetimë u pritën në zyrë nga kryetari Rakip Suli dhe për ta gjithashtu u shpërndanë 130 pako me dhurata. Gëzimi në sytë e tyre na motivon që të bëjmë për ta çdo ditë më të mirën e mundshme thotë në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Suli.