Portokallia vjen për herë të parë në Bashkinë Kamëz! Të enjten më 13 qershor, në orën 20:30, na u bashkoni në Parkingun e Liqenit të Paskuqanit

“Verë dhe Portokalle”🍊😍
Për herë të parë, Portokallia🍊🍊 vjen në Bashkinë Kamëz!
Nesër, e enjte 13 qershor, në orën 20:30,📍në Parkingun e Parkut të Liqenit të Paskuqanit, jeni të gjithë të mirëpritur të ndiqni falas dhe të përjetoni emocionet e Portokallisë dhe aktorëve tuaj të preferuar🍊🍊
Na u bashkoni të kalojmë një mbrëmje fantastike😊