Policia Bashkiake kujdeset për garantimin e sigurisë maksimale për nxënësit e shkollës “Ahmet Zogu”

Mirëmëngjes😊,
Faleminderit #PoliciaBashkiake për punën dhe kujdesin e vazhduar 🙏👮🏼, që para se të nisë mësimi, garantojnë siguri maksimale për nxënësit e shkollës “Ahmet Zogu” ✅.
Fëmijët prioriteti ynë😍!