Policia Bashkiake kujdes të vazhdueshëm në çdo shkollë për sigurinë e nxënësve

Mirëmëngjesi ☺️,
Me kujdesin e vazhdueshëm të skuadrës model të 👮‍♂️👮‍♀️Policisë Bashkiake ndaj nxënësve👩‍🎓👨‍🎓, uroj një vit sa më të mbarë shkollor për secilin📍
Faleminderit për punën, përkujdesjen, sigurinë dhe shërbimin ndaj komunitetit🙏