Policia Bashkiake garanton siguri maksimale për nxënësit e shkollave

Një nga punët e përditshme të Policisë Bashkiake të Kamzës është patrullimi nëpër institucionet arsimore të qytetit, ku garanton sigurinë e nxënësve, duke i shoqëruar për tek dera e shkollës.

Në pak kohë, falë punës së kryetarit të bashkisë zotit Rakip Suli, është bërë e mundur të transformohet totalisht Policia Bashkiake.

Diku një skuadër inekzistente, ndërsa sot një ekip me djem dhe vajza të rinj të kualifikuar që motivin e punës së tyre kanë shërbimin dhe sigurinë e qytetarit.