Përurohet piktura murale “Më shumë dashuri, jo urrejtje” në Qendër Kamëz

Mirëmëngjesi 🌞
Qendër Kamëz📍 – Gjatë përurimit të pikturës murale “Më shumë dashuri, Jo urrejtje”🖼, në praninë e përfaqësuesve të projektit “Tell Us Why”🧡, me mbështetjen e UNDPA dhe UNFPA.
Le të promovojmë së bashku paqen💌 dhe t’i themi #JO✋urrejtjes.
#JoDhunës #JOUrrejtjes🛑
#Paqe #Dashuri❤️