“Përmirësimi i infrastrukturës digjitale për kontrollin e territorit dhe sigurinë publike”! Kryetari Rakip Suli pret në zyrë Shefin e Komisariatit nr.5 , Z.Oliger Torba dhe Profesorin e Kriminologjisë Prof. Ervin Karamuço

Kënaqësi të prisja sot në zyrë:
📌Profesorin e Kriminologjisë Prof. Ervin Karamuço
📌 Shefin e Komisariatit nr.5 , Z.Oliger Torba
Në kuadër të një projekti të Europolice Organization, vizituan Bashkinë e Kamzës me qëllim përmirësimin e infrastrukturës digjitale për kontrollin e territorit dhe sigurinë publike. 👮‍♀️