Përfundon ura që lidh Laknasin me Valiasin! Investim i shumë pritur dhe shumë kërkuar nga banorët!

Përfunduam punimet dhe në urën e re që lidh Laknasin me Valiasin, me gjatësi 75 metër, e veshur me dërrasë dhe mbrojtje anësore, ndriçim dhe gjithë standartet më të mira📍🌉🌁
Investim i shumë kërkuar dhe shumë pritur nga banorët 🙏
#BashkiaQëDuam☑️
#KamzaNëPunë✅