Përfundon puna për ndërtimin e rrugës “Nik Ndreka” në Kodër të Kuqe, në Paskuqan

Kodër e Kuqe, Paskuqan 📍– ku përfunduam punimet, për ndërtimin e rrugës 🛣 “Nik Ndreka”, me cilësinë dhe standartet më të mira infrastrukturore në✅⬇️:
📌Rrjetin e kanalizimeve;
📌Trotuaret;
📌Asfaltimin;
📌Sinjalistikën rrugore.
Çdo ditë e çdo orë në terren, në shërbim të qytetarëve👥.
#PërKamzënQëDuam😊