Përfundon puna për ndërtimin e rrugës “Bogovë”, në Valias

Valias 📍– Përfunduam punimet për ndërtimin e rrugës 🛣 “Bogovë”, me cilësinë dhe standartet më të mira infrastrukturore si më poshtë🔽🏅.
📌Rrjetin e ujësjellës kanalizimeve
📌Asfaltimin
Një tjetër aks rrugor i transformuar i shtohet qytetit ✅.
#PërKamzënQëDuam😊
Më poshtë postimi në rrjetin social Fcebook, i kryebashkiakut Rakip Suli: